avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil

Buna ziua.Anul trecut în septembrie 2017 am încheiat cursurile universitare de zi la UMF Iasi.Am nascut pe 2 iulie 2018 .Nu am lucrat de cand am terminat facultatea. Pot beneficia de indemnizație pt creșterea copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 20 Iulie 2018
august 2016 - iulie 2018 este perioada eligibila pentru dvs.

august 2016 - septembrie 2017 (14 luni) perioada luata in calcul .... In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Cami2017 Cami2017 Buna ziua. Am o intrebare, simpla, dar calculata de mai multe ori imi da diferit mie fata de alte persoane pe care le.am intrebat. Am lucrat din iunie 2011 ... (vezi toată discuția)
IndemnizaȚie creȘtere copil merchez ioana merchez ioana Dacă am lucrat perioada 05.09.2016- 31.08.2017, apoi am avut întrerupere 3 luni, după m-am angajat de la 1.12.2017 până în prezent. Copilul se naște la ... (vezi toată discuția)
Bună, am si eu o intrebare despre indemnizație Mada marya Mada marya Am lucrat 2 ani la o firmă si am demisionat anul Trecut 5 septembrie 2017 si dupa am ramas însărcinată am nascut pe 06.06.2018 am dreptul la material la ... (vezi toată discuția)