avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bilant anual nedepus la Registrul Comertului pe anul ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bilant anual nedepus la Registrul Comertului pe anul 2002

Ce inseamna "Bilant anual nedepus la Registrul Comertului pe anul 2002"?
Ce inseamna "certificat de inmatriculare preschimbat" si "data ultimei inregistrari la RC xx.xx.2005"?
Am luat de pe site-ul REGISTRULUI COMERTULUI aceste date (sunt ale firmei la care am lucrat). Imi explicati si mie va rog ce inseamna cele 3 lucruri despre care am intrebat?
Il afecteaza pe administratorul firmei faptul ca nu a depus bilantul pe 2002? Il mai poate depune acum, dupa n ani?
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Martie 2006
corinacarstoiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florentina Ragalie , Consilier juridic 13:42, 22 Martie 2006
1. Da, bilantul pe 2002 poate fi depus si in 2006. Sanctiunea nedepunerii acestuia este ca firma respectiva poate fi radiata din Registrul Comertului (in cazul in care exista o persoana interesata de acest lucru) insa Registrul Comertului nu a trecut inca la radieri pt acest motiv.
2. Certificat preschimbat inseamna ca firma este o.k. din acest punct de vedere (adica si-a preschimbat vechiul certificat de inmatriculare si pe cel fiscal, obtinandu-l pe cel nou).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit minim !! vedea vedea Buna ziua ! Va rog sa-mi spune-ti si mie daca se mai plateste impozit minim la o firma de la care am obtinut urmatoarele informatii de la Reg Com Stare ... (vezi toată discuția)
Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)