avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Construirea unei porți de garaj din fier forjat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Construirea unei porți de garaj din fier forjat

Buna ziua,

Locuiesc la curte si intentionez sa fac o modificare la gardul existent, mai exact sa daram o parte din el (acoperiș și un perete lateral care e in curte și să rămână doar cel de la vecinu ) pentru a face o poarta de garaj. As dori sa stiu, pentru a evita aparitia unor probleme neplacute, daca pentru aceasta operatiune am nevoie de autorizatie de constructie? Eu știam că trebuie să vorbesc cu vecinu dacă mă lasă să construiesc.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:54, 20 Iulie 2018
Atat timp cat intentionati modificarea situatiei existente,inclusiv sa umblati la structura de reziostenta a constructiei,obligatoriu este necesar proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare apartament.... eukyra1 eukyra1 Buna ziua, as dori sa ma informati asupra pasilor pe care trebie sa-i parcurg in urmatoarea situatie: -locuiesc intr-un bloc construit in 2007,adica este ... (vezi toată discuția)
Construire hol casa veche Cristy3107 Cristy3107 Buna seara? Urmeaza sa iau prin mostenire casa bunicilor. 3 camere (vagon) si in fundul curtii este wc-ul. As vrea sa construiesc pe structura de lemn, ... (vezi toată discuția)
Reconstruirea unui perete cu autorizatie de reparare sau de modificare bgm1 bgm1 Buna ziua! Detin o constructie veche de peste 40 de ani (magazie de lemne din caramida, cu fundatie) realizata pe hotar. Intrucat peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)