avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firme in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firme in insolventa

Pot redeschide o firma aflata in insolventa de 8 ani si care ar fi procedura redeschiderii si binenteles costurile redeschiderii
Cel mai recent răspuns: ALPINSOLV SPRL , Practician in insolventa 20:41, 20 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O societate comerciala radiata prin procedura insolvenței nu mai poate fi redeschisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma doinaradicof doinaradicof Buna ziua, Am o societate comerciala infiintata in 2007., cu sediul social in Slobozia, jud Ialomita. Am desfasurat cateva luni de activitate iar in august ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu in urma procesului penal rrocambole rrocambole O societate comerciala aflata in faliment are un proces penal ( s-a inceput urmarirea penala a administratorului care a prejudiciat societatea ) in care ... (vezi toată discuția)