avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se interpreteaza dosarul?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se interpreteaza dosarul?

Ce sa inteleg din dosarul urmator dosarul 14296/3/2016? A fost solutionat sau a fost inaintat spre solutionare catre o alta entitate juridica?

[ link extern ] /
Dosarul respectiv a fost trimis la instanta superioara pt a stabili ce sectie a tribunalului este competenta sa judece,deoarece 2 sectii ale trib buc si au declinat competenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instantei de contencios administrativ ContSters42601 ContSters42601 Am depus la Trib. Bucuresti,din graba,prin trimiteri pe cai diferite,doua cereri de chemare in instanta in temeiul L544/2001,ambele avind aceleasi ... (vezi toată discuția)
Suspendare - conflict negativ de competenta bogdan77m bogdan77m Buna ziua! Pot eu in calitate de parat (intimat) sa solicit suspendarea cauzei pe motivul ca 2 instante ( o judecatorie si un tribunal contencios) hotarasc ca ... (vezi toată discuția)
Imi poate spune si mie cineva ce inseamna la acest proces solutiile date? utilizator16eu utilizator16eu Imi poate spune si mie cineva ce inseamna la acest proces https://portal.just.ro/103/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=3200000000029358&id_inst=103 deciziile ... (vezi toată discuția)