Buna ziua,
sunt un angajator si doresc sa detasez lucratorii la o alta firma partenera. Am vazut ca in programul REVISAL exista extensie pentru aceasta optiune de detasare a contractului individual de munca. Intrebarea mea este ce face firma partenera ? Inregistreaza contractele detasate in REVISALUL ei ? Exact ca la o noua angajare ? Sau exista in REVISAL o optiune specifica de preluare a detasarii ? Firma care preia angajatii se ocupa de toate drepturile si cerintele lor
, respectiv.....salarii, diurne, adeverinte, etc......?
Multumesc, cu respect !
Firma la care se detaseaza nu are ce opera in REVISAL... In speta,nu are loc o noua incheiere de c.i.m.
Codul Muncii
Art. 47
(1) Drepturile cuvenite salariatului detaşat se acordă de angajatorul la care s-a dispus detaşarea.
(2) Pe durata detaşării salariatul beneficiază de drepturile care îi sunt mai favorabile, fie de drepturile de la angajatorul care a dispus detaşarea, fie de drepturile de la angajatorul la care este detaşat.
....
Firma la care se detaseaza va elibera la terminarea detasarii o adeverinta pentru perioada respectiva.
Detasare
dia911
Va rog sa imi spuneti cum trebuie procedat daca firma noastra doreste sa detaseze 3 persoane. Se face act aditional de suspendare? Cine plateste contributiile ... (vezi toată discuția)
Detasare
marcucarolina
Buna ziua,
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i parcurg in cazul unei detasari ?
Salariatul are dreptul la o compensatie de 50 %din salariul de baza daca ... (vezi toată discuția)