avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție

Bună ziua! In cazul in care nu vreau să mă mai întorc la vechiul loc de muncă după terminarea concediului creștere copil și mă angajez in altă parte, mai beneficiez de stimulent de inserție? Este obligatoriu să merg la acelasi loc de muncă? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 22 Iulie 2018
Nu este obligatoriu să reveniti la acelasi loc de munca pentru a beneficia de stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Andreea91987 Andreea91987 Este obligatoriu sa te intorci la acelasi loc de munca dupa terminarea concediului de crestere copil sau se poate si la altul? Lucrez in mediul privat! ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Pufesita Pufesita Buna ziua.Sunt in indemnizatia de crestere a copilului.Vroiam sa va intreb,am inteles ca daca vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)