avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Este obligatoriu sa te intorci la acelasi loc de munca dupa terminarea concediului de crestere copil sau se poate si la altul? Lucrez in mediul privat! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:19, 22 August 2019
Nu este obligatoriu sa va intoarceti la acelasi loc de munca la terminarea CCC .... Puteti reveni si la alt loc de munca.
Ultima modificare: Joi, 22 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns!
As mai avea o intrebare...
Daca imi dau demisia de la vechiul loc de munca, angajarea la noul loc de munca trebuie facuta a doua zi, sau pot trece mai multe, pentru a beneficia de stimulentul de insertie?
Vedeți raspunsurile primite aici

www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 22 August 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție Anda Rusu Anda Rusu Bună ziua! In cazul in care nu vreau să mă mai întorc la vechiul loc de muncă după terminarea concediului creștere copil și mă angajez in altă parte, ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Creștere copil geo1982ro@yahoo.com geo1982ro@yahoo.com Bună dimineața, vă rog să-mi spuneți și mie dacă nu mă mai întorc la ultimul locul de muncă de unde am rămas în creștere copil și vreau să merg ... (vezi toată discuția)