am vandut o masina unui prieten in 2015 am facut o procura cu drepturi depline acesta a vandut masin a si nu a platit taxele impozit..masina a dat o la negru este inlegal lucrul asta nici nu am fost anuntat mi a adus placutele si actele ce pot fac sa mi recuperez pagubele
Nimic. E mai mare daraua decât ocaua dacă faceti demersuri juridice. Mai bine achitati taxele si radiați masina de pe numele Dvs. E vina Dvs ca nu ati înstrăinat prietenului masina cu actele in regula. Nu cu procura se vinde masina.
buna ziua--initial nu am vrut sa o vand am facut o procura sa poata pleca in Moldova cand s a intors am decis asta faptu este ca am de plata 30 de milioane si maina este pe numele meu sunt responsabil de orce oricum procura a expirat dupa trei ani eu vreau sa mi recuperez masina oricum mi a datdat bani in rate si nu am inteles nimic
Pai cum sa vanda masina pe baza unei procuri?
Daca n-ati stabilit un termen de valabilitate a procurii aceasta inceteaza de drept dupa 3 ani de zile de la incheiere.
In atare situatie faceti-i celui caruia i-ati facut procura o Notificare cu confirmare de primire postala cu termen sa va restituie bunul .
Daca dupa expirarea acelui termen refuza sa va restituie bunul depuneti plangere penala la Politie
a vandut o faa acte sau cel putin asa zice dar nu stiu cat este de adevarat ca nu are nici adeverinta de dezm..si oricum si procura chear daca este valida o anulez deoarece mi a bubuit fiscul dar prima cum ziceti am sa i trimit o scrisoare
Autoturism vandut
muc_cel_mic
am vandut un autoturism dacia 1300 in urma cu cativa ani. fiind in criza de timp, am facut o procura notariala cumparatorului, prin care il imputerniceam sa ... (vezi toată discuția)