avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere apartament de catre coproprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere apartament de catre coproprietar

Buna ziua
Sunt coproprietar 50/50 cu sotia la apartament. In ce conditii poate inchiria prin contract apartamentul astfel incat sa beneficieze ea 100% de veniturile obtinute? Este nevoie de un contract de comodat din partea mea in privinta cotei parte de 50%?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Lmpartire chirie imobil aflat in coproprietate Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am urmatoarea speta. Doua persoane (soti) detin in coproprietate un imobil pe care l-au inchiriat. Suma aferenta inchirierii este virata ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament mostenit Liliana Cristian Liliana Cristian Buna ziua,am mostenit de la mama noastra (dupa decesul ei )un apartament in cote egale de 1/2 fiecare. Am facut succesiunea si avem fiecare certificat de ... (vezi toată discuția)
Prima casa AdiIuli AdiIuli Buna ziua, imi puteti raspunde la o intrebare? Eu detin un apartament de 30 de metri patrati, achizitionat prin programul Prima Casa? As mai putea accesa ... (vezi toată discuția)