avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa fiscala de la fostul angajator ?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa fiscala de la fostul angajator ?!

Buna ziua,

Anul trecut mi-am schimbat locul de munca, iar dupa aceea fostul angajator m-a actionat in judecata intr-un proces nedrept, cerandu-mi o gramada de bani pentru niste cursuri "inchipuite". Acest litigiu de munca este in desfasurare in acest moment.

Intrebarea mea pt. dvs. este urmatoarea: am inteles de la o cunostinta ca acest fost angajator trebuia sa-mi trimita/dea pana acum (22 martie 2006) fisa fiscala aferenta perioadei lucrate acolo, in anul 2005. Acest lucru nu s-a intamplat inca si sincer nici nu cred ca se va intampla daca nu ma voi agita eu in acest sens.
Cum trebuie sa procedez pentru a-l determina sa-mi dea aceasta fisa fiscala? Ce anume trebuie sa fac pentru a ma pune la adapost de o eventuala amenda pe care as putea-o primi pentru ca nu am depus aceasta fisa fiscala la timp, deoarece nu am primit-o ?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Sumele din fisa fiscala primita nu respecta contractul/actele inelulverde inelulverde Dupa 1 luna de la semnarea contractului de munca, cu un derizoriu salariu brut de 600 RON (!), am hotarat sa renunt si mi-am dat demisia cu acordul ambelor ... (vezi toată discuția)
Fise fiscala model 210 nicxon nicxon buna ziua, in anul 2007 am primit de la angajator fisa fiscala cu venitul pe anul 2006 in care este bifat cu x ... (vezi toată discuția)
Somaj ionela6 ionela6 Buna seara, Astazi am primit actele necesare pentru somaj, si anume cartea de munca incheiata cu Art. 65(2), decizia de desfacere a contractului de munca cu ... (vezi toată discuția)