avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... fise fiscala model 210
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

fise fiscala model 210

buna ziua, in anul 2007 am primit de la angajator fisa fiscala cu venitul pe anul 2006 in care este bifat cu x ,casuta 2 (in afara functiei de baza).La pozitia V.Calcul pe venituri din salarii este O.La pozitia 13.Impozit anual este trcut 6.Eu am incetat raporturile de munca in anul 2005 cu angajatorul respectiv (primarie) care nu a modificat Organigrama probabil pentru a mentine posturile care initial; pareau restructurate dar nu au fost. Intreb este legal sa emita acesta fise fiscala ?
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 21:58, 12 Iulie 2010
nu este legal daca a-ti incetat raporturile de munca in anul 2005 cu angajatorul respectiv, nu avea de ce sa va emita fisa fiscala decat in cazul in care a-ti obtinut venituri de la angajatorul respectiv in anul 2006! iar daca veniturile erau 0 in fisa fiscala , nu putea sa apara impozit anual de platit 6, trebuie sa fie o greseala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcerea la munca dupa cic un an Tello Tello Buna seara, Solicit parerea unei persoane avizate in urmatoarele probleme: 1.Sunt in perioada de crestere a copilului pana la un an, deci copilul meu pe ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala boholt boholt Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: Daca m-am mutat dintr-o localitate in alta, dar de un an nu am serviciu, este nevoie sa completez vreo fisa fiscala? ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala diadem diadem buna,am si eu o problema,patronul mi-a dat fisa fiscala pe anul 2010 completata numai pana in luna iunie restul lunilor din an sunt 0 peste tot,intrebarea este ... (vezi toată discuția)