avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se calculeaza somajul si pot lua somaj dupa c.c.c
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se calculeaza somajul si pot lua somaj dupa c.c.c

pe 22 noiembrie copilul meu implineste 2 ani si la locul de munca unde am lucrat s-au facut restructurari si locul meu de munca nu mai e pot beneficia de indemnizatie de somaj avand 3 ani si 3 luni lucrate inainte de c.c.c si cam cat ar fi?cate luni?ce pasi ar trebui urmati pt asta?va multumesc

Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:55, 4 Noiembrie 2009
Ati postat gresit aici. Mergeti pe "Dreptul muncii..." daca vreti sa primiti raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea lucrului datorita nasterii paun anton paun anton VA SALUT Am lucrat 10 (zece) luni la o societate si am incetat activitatea datorita desfiintarii locului de munca. In momentul actual sunt ... (vezi toată discuția)
Stimulent Nucolas Nucolas Daca vreau sa iau stimulentul de insertie trebuie sa merg la munca numai 60 de zile sau un an cat beneficiez de stimulent?? (vezi toată discuția)
Acte pentru cic cristinici cristinici Buna ziua!V-am prezentat situatia mea intr-un subiect mai vechi,Pe scurt in iunie am fost disponibiliazata,iar din iulie am intrat in somaj.Am intrerupere pe ... (vezi toată discuția)