avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... certificat de celibat,si de cutuma
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

certificat de celibat,si de cutuma

eu ma aflu in strainatate,mama mea trebuie sa mearga in Romania,poate ea sa scoata in locul meu certificatul meu de celibat si cel de cutuma fara procura?
Ultima modificare: Duminică, 22 Iulie 2018
ilhamilies, utilizator
Cel mai recent răspuns: ilhamilies , utilizator 14:54, 23 Iulie 2018
Nu. Trebuie sa aibe procura din partea Dvs. Dar nu inteleg de ce nu va căsătoriți in Romania
Nu. Trebuie sa aibe procura din partea Dvs. Dar nu inteleg de ce nu va căsătoriți in Romania
Domnule avocat,pentru ca am obosit sa fac atata drum.dar daca nu o sa avem ce face asta e.va doresc o zi buna si va multumesc
Ultima modificare: Luni, 23 Iulie 2018
ilhamilies, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean tunisian ContSters312635 ContSters312635 Buna seara. Dupa obtinerea tuturor actelor necesare casatoriei- asa am crezut eu- am plecat in Tunisia. Toate au fost in regula ,mai putin un \\"document ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de celibat ema05 ema05 Va rog cu respect sa ma lamuriti in legatura cu doua aspecte. Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean strain si mi s-au cerut un certificat de cutuma si unul ... (vezi toată discuția)
Casatorie in tunisia marideni marideni buna ziua,ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a ma casatori cu un cetatean tunesin in Tunez.Sunt cetatean roman dar stabilita in Spania de 10 ani si vreau ... (vezi toată discuția)