Locuim intr-un imobil cu 5 nivele. La parter si etajul 1 functioneaza o institutie publica, un teatru. In fata imobilului exista locuri de parcare care au fost atribuite exclusiv teatrului. Proprietarii din cele 4 nivele nu au voie sa foloseasca aceste locuri, au primit si amenda. In caz de avarie nu are voie sa stationeze o masina de interventie. Cum se poate interveni impotriva acestei hotarari si care este baza legala. Multumim anticipat
Terenul din fata blocului ese administrat de Consiliul local.
Ei, pentru ca in trecut nu erau asa de mule autoturisme, probabil ca cei de la teatru s-au miscat mai repede si au inchiriat (cel putin asa cred) toate locurile, insa pana la proba contrarie, mai este.
Trebuie sa mergeti la cei care gestioneaza acel loc de parcare si sa verificati situatia. Eu zic ca daca intr-adevar toate locurile de parcare sunt rezervate teatrului (adica de fapt cui - actorilor, casierilor, sufleorilor...), nu este corect. Sunteti oameni ai orasului, platitori de taxe si impozite la bugetul local, sunteti cetateni europeni si aveti drepturi!
Gluma, gluma, dar pe bune, aveti drepturi. Se poate face o reimpartire a locurilor de parcare, o alta actiune de licitare a acestor locuri.
Mult succes si ne tineti la curent cu actiunea!
Parcari la bloc
ovidiu2406
buna,mam mutat de curand intr un bloc si am constatat ca laparterul blocului exista un magazin alimentariar sub unul din geamuri loc de parare pe care insa il ... (vezi toată discuția)
Blocat in parcare
terminus1
Buna, pe o straduta, drum public, circulatie in ambele sensuri, masini parcate de o parte si de alta a strazii, iar de o parte si de alta a strazii sunt case, ... (vezi toată discuția)