avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce pot face daca medicul nu imi da filmul dupa ce am ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce pot face daca medicul nu imi da filmul dupa ce am facut o angiografie, cum il pot obtine?

Ce pot face daca medicul nu imi da filmul dupa ce am facut o angiografie, cum il pot obtine, Exista o lege, un ordin ceva care sa il faca sa-mi dea filmul? Am gasit Ordinul 1091/2006 insa este doar in cazul in care pacientul este in stare critica si este transferat intre doua unitati sanitare....
Cel mai recent răspuns: mireteo , utilizator 16:20, 26 Iulie 2018
Reglementarea se aplica asa cum ati citit. Nu va da filmul decat atunci/ daca se va impune mutarea pacientului in conditiile in care actualul spital isi declina competenta.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav Xm3n Xm3n Daca un pacient are o relatie cu o persoana din alt judet poate sa se transfere in spitalul de unde e partenerul? (vezi toată discuția)
Acte de stare civila. Pisi Mia Pisi Mia Buna ziua! Am urgent nevoie de o lamurire, legat de un pacient internat intr-un spital, care nu are acte de identitate si nici el, din cauza bolii de care ... (vezi toată discuția)
Se poate face transfer de la un spital la altul??? kta87 kta87 Internat la o sectie de ATI, si nemultumiti de felul in care este tratat bolnavul, apartinatorii sau chiar pacientul poate solicita sa fie transferat la alt ... (vezi toată discuția)