avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical cod 09
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical cod 09

Buna ziua,
Am fost recent in concediu medical pentru fetita, incadrata la codul 09- "ingrijire copil bolnav in varsta de pana la 7 ani", eu luand stimulentul de insertie care se acorda pana la 3 ani ai copilului.
Azi spre surprinderea mea am aflat la servici ca daca am fost in medical pentru ea, mi se va sista stimulentul ca nu am realizat venituri impozabile.Este asa ceva posibil?Exista vreo cale de a ataca aceasta eventuala decizie de sistare a stimulentului cu castig de cauza?

Alte discuții în legătură

Pierd stimulentul de inserție dacă îmi iau concediu medical pentru îngrijirea copilului? wanna81 wanna81 Bună ziua! În urmă cu două luni mi-am reluat activitatea și a început și fetița (1 an și 11 luni) grădinița. Tot atunci au început și problemele ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie poate fi acordat si în perioada concediului de risc maternal? nego nego O colegă de serviciu s-a întors din concediul pentru creștere copil înainte ca acesta să împlinească vârsta de un an. A beneficiat de stimulent în ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie ioana bt ioana bt Buna ziua, va rog să mă ajutați cu un răspuns în următoarea situate : M-am întors in 13 februarie 2018 la serviciu din concediu de creștere a copilului ... (vezi toată discuția)