avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenire din Concediu de creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenire din Concediu de creștere copil

Buna ziua! Am lucrat in doua locuri înainte de a intra in perioada de concediu pentru creșterea copilului. Acum vreau sa ma întorc cu doua luni înainte, pt a beneficia de stimulent. Sunt obligată sa depun cerere de întoarcere la ambele locuri de munca? La cel de-al doilea loc de munca, șeful mi-a propus deja acum um an sa imi dau demisia pt ca am îndrăznit sa stau in concediu..deci dacă revin și acolo, ma va obliga sa imi dau demisia pentru a nu “ajunge la altele” ( așa cum m-a amenințat). Întrebarea mea este: pot sa ma întorc doar la funcția de baza și la cel de-al doilea job sa mai rămân încă doua luni pe acea suspendare de activitate pt concediu (pana oricum se încheie contractul de la sine)? Sau trebuie sa ma întorc la ambele joburi Și probabil sa imi dau demisia obligată de circumstanțe. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Insarcinata la intoarcerea din cic1, jobul restructurat elena_v elena_v Ce drepturi am, ca angajat, daca la intoarcerea din CIC1 ( am optat pt 1 an), trebuie sa ma intorc la munca iar jobul meu a fost restructurat? Mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Prima de 500 de lei de reintoarcere la munca - situatie speciala Tonia30 Tonia30 Buna ziua, ma aflu intr-o situatie mai speciala. Am 2 joburi, am stat 10 luni acasa in concediu de crestere a copilului si as vrea sa ma reintorc la munca, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as avea si eu o intreabare . daca sotia mea s-a intors ... andyks andyks Buna ziua , as avea si eu o intreabare . Daca sotia mea s-a intors din CCC nai repede , luand stimulentul de insertie si s-a intors la jobul dinainte plus ... (vezi toată discuția)