avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Exista solutie ptr evitarea blocarii contului?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Exista solutie ptr evitarea blocarii contului?

Am o amenda neplatita si un credit dat la recuperare unde inca negociez cu ei. As vrea sa stiu daca ar fi o cale in care sa ma asigur ca nu mi se blocheaza contul. Sunt si cetatean strain si m-am gandit sa imi deschid un cont cu pasaportul si asa nu ma pot gasi in baza cnpului... ar fi asta o solutie buna temporar?
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 21:19, 23 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Te gaseste oricum si ti-l blocheaza garantat...De ce nu deschizi un cont de card pe numele altui membru din fmilie si-l folosesti si tu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea resedintei in bulgaria dorinaadrianamus dorinaadrianamus buna ziua!locuiesc de mai mult timp in balcic bulgaria.actele mele sunt in totala contradictie cu starea mea actuala.as dori sa intru in legalitate adica sa ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata!ajutor!pt viza unui cetatean egiptean cu care vreau sa ma casatoresc in romania laraiva laraiva I s-a dat viza de aici,dar acolo i s-a cerut la ambasada un cont de 50 de euro pe zi,pt perioada ,,vizitei\'\'.Ma intreb cu furie de ce nu sunt reglementari ... (vezi toată discuția)
Blocare card credit?! ko_ny ko_ny Fiind bugetara , am pierdut in ultimul an mai mult de 40% din salariu(ore suplimentare, sporuri,salariu de merit), asa ca m-am trezit in situatia de a nu-mi ... (vezi toată discuția)