avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau o parere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau o parere

AM PUS INTREBAREA >>CINE CUMPARA FIRME CU DATORII> SI AS VREA UN RASPUNS LA CAMARO MULTUMESC....
Cel mai recent răspuns: camaro , utilizator 22:31, 4 Noiembrie 2009
Pe criza asta, sa o stapanesti sanatos, dar NIMENI!!
Da?!
Multumim!
DE FAPT VROIAM SA INTREB DACA POT AVEA PROBLEME ATUNCI CAND MA VOI DUCE LA LICHIDATOR CU ACTELE EU BAGASEM IMPRUMUT IN SOC. L/AM RESTITUIT IN ULTIMA LUNA SI NU AM PLATIT LA STAT DATORIA MEA ESTE DE 24500RON PENALITATILE DE 14000RON SI DOBINDA DE 900RON BUNURI SI MARFA NU MAI AM PE FIRMA RECUNOSC CA E TIMPITA INTREBAREA DAR AM MAI PUS/O SI IN ALTE MODURI SI AM FOST IGNORATA MULTUMESC DE RASPUNS PE BUNE I/L MERIT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pt perioada insolventei camaro camaro am la firma 25000ron datorie 14000ron dobanda si800ron penalitati din momentul in care fac cerere de intrare in insolventa am inteles ca nu mai se aduna ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie liviu 79 liviu 79 Am lucrat 10 ani la o firma,timp in care m-am inteles destul de bine cu seful meu.Am fost ajutat de mai multe ori cu diverse sume de bani pe care ... (vezi toată discuția)
Datorii catre o firma intrata in insolventa cristian A. cristian A. Buna ziua ! Ce se intampla cu o datorie pe care o am catre o firma care a intrat in insolventa ? Va multumesc ? (vezi toată discuția)