avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CUI identic, denumire diferita
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CUI identic, denumire diferita

Buna ziua,

Am incheiat un contract cu o societate la inceput anului. Societatea se numeste ipotetic X.
La un moment dat am verificat CUI-ul pe recom si apare denumirea Y.
Acum si-a schimbat denumirea in Z.

Cum dovedesc istoricul firmei si cine era administrator la data initiala?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: aariam_a , utilizator 11:43, 5 Noiembrie 2009
Mergeti la Registrul Comertului unde este inregistrata societatea si solicitati eliberarea unui certificat constatator privind societatea. Acolo veti gasi toate informatiile
Andreea.B a scris:

Buna ziua,

Am incheiat un contract cu o societate la inceput anului. Societatea se numeste ipotetic X.
La un moment dat am verificat CUI-ul pe recom si apare denumirea Y.
Acum si-a schimbat denumirea in Z.

Cum dovedesc istoricul firmei si cine era administrator la data initiala?

Multumesc,

Cereti de la ONRC un Raport istoric al firmei cu mentiunea complet (Cerere eliberare informatii - Formular 11 [ link extern ] )
Am vazut in formular ca trebuie sa dovedesc interesul meu pt solicitarea istoricului.

Este suficienta cererea de chemare in judecata trimisa impotriva debitorului sau sa cer un certificat de grefa cu numele partilor si obiectul actiunii?

Multumesc,
Andreea.B a scris:

Am vazut in formular ca trebuie sa dovedesc interesul meu pt solicitarea istoricului.

Este suficienta cererea de chemare in judecata trimisa impotriva debitorului sau sa cer un certificat de grefa cu numele partilor si obiectul actiunii?

Multumesc,

Banuiesc ca va referiti la IV pct. 3, acolo completati doar in cazul in care aveti nevoie si de datele de identificare ale asociatilor/administratorului/ persoanei imputernicite. Nu este obligatorie completarea acestui pct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare certificat constatator de la orc Cristina.M Cristina.M Buna ziua, Am o nelamurire legata de eliberarea unui certificat constatator eliberat de ORC si anume: se poate elibera certificat constatator al unei firme ... (vezi toată discuția)
Informatii firma ENGFULL ENGFULL pentru a obtine informatii legate de o soc comerciala , functionabila /nu , in faliment /nu , bunuri , admnistratori , daca sunt asociati si la alte soc ce ... (vezi toată discuția)
Model imputernicire si solicitare caziere judiciare ANTONG ANTONG Buna seara, Societatea la care lucrez (o sa-i spun societatea A) are capital privat strain in procent de 100%. In statul societatii comerciale romane A ... (vezi toată discuția)