avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul tatalui in timpul divortului cu minor!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul tatalui in timpul divortului cu minor!

Pot pune cerere reconventionala,la procesul de divort cu minor intentat de mine,in conditiile in care sotia refuza accesul meu la minor?precizez ca ea a parasit domiciliul cu minora,ulterior a lasat..o in grija mea doua luni,acum a luat..o si ii refuza fetitei legatura cu mine,desi copilul plange mereu si vrea sa fie si cu tata.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 15:03, 24 Iulie 2018
Bună ziua,

Dacă mai sunteți în termen, da, puteți cere în cererea reconvențională să aveți dreptul la legături personale cu minora. Până la soluționarea dosarului principal, puteți face și o ordonanță președințială pentru a cere legături cu copilul. Contactați un avocat să vă asiste daăc nu vă descurcați.

Cu stimă,

Dana Fatol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala leona777 leona777 va rog frumos sa ma ajutati cu un model de ordonanta presedintiala ptr stabilire domiciliu minor la mine si exercitare exclusiva a autoritatii parintesti. Se ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ivanflorentina50 ivanflorentina50 multumesc in primul rind pentru sfaturile primite de cind am postat prima mea doleanta. va rog frumos pt ca sint in nestiinta de cauza sa-mi raspunde-ti la ... (vezi toată discuția)
Divort in decurs cu copii Gina S.V Gina S.V Buna ziua,sotia fratelui meu a parasit brusc domiciliul fara sa spuna ca vrea sa divorteze si a plecat cu 2 copii si unul l-a lasat la tata.Nici o ... (vezi toată discuția)