avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol

Buna ziua!Sotul meu detine 7 ha de pamant. E mostenire de la bunici,ulterior de la parinti.Si bunicii dar si parintii sunt decedati.El doreste sa faca dezbaterea de mostenire ,dupa care sa-l vanda.Eu nu sunt de acord cu vanzarea.Consider ca pamantul nu se vinde si trebuie lasat copilului nostru.Intrebarea mea este:poate vinde acest pamant fara acordul mei?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 16:40, 24 Iulie 2018
Da, este bunul sau propriu, dumneavoastra nu aveti nici un drept asupra terenului, prin urmare poate dispunde el cand si cum vrea fara acordul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunica vrea sa vinda pamintul,trebuie semnatura copiilor? fitzoasa fitzoasa bunica mea,mai are 4 copii in viata are certificat de proprietate pe 5,4 ha pamint pe numele ei poate sa vinda pamintul fara semnatura copiilor? ea traieste ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa mama corodig corodig Bunica a decedat acum 7 ani. Are un copil inainte de casatorie, pe tata si 5 dupa ce s-a casatorit. Este titulara unui titlu de proprietate de 3,84 ha de pe ... (vezi toată discuția)
Revenire la dezbatere succesiune doar pentru unul din bunuri carmenbucur carmenbucur Revin in forum : se vrea dezbaterea succesiunii dupa bunici intre cei 3 frati ai mamei si noi, mostenitorii mamei( eu si fratele meu avem succesiunea ... (vezi toată discuția)