avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prelungire CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prelungire CIC

Buna ziua.

Momentan ma aflu in CIC (care se incheie in Septembrie) si sunt gravida cu al 2-lea copil. Am depus deja cererea de revenire pt data de 13 August, dar atunci voi fi avut aproape 5 luni, ceea ce înseamnă ca va trebui sa ma duc 2 luni la serviciu.

Care este forma legala prin care as putea sa trec de la un concediu la altul? Este bataie de cap Si pentru mine si pentru angajator care este obligat sa-mi gaseasca un post doar ca peste 2 luni sa caute inlocuitor.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Insarcinata cu al 2-lea copil in ccc Nadasurf Nadasurf Buna ziua, Sunt gravida in 2 luni cu al 2-lea copil si inca sunt in CCC. Am depus cererea de revenire la serviciu incepand cu August cand voi avea aproape ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avem o salariata gravida (care ne-a anuntat doar verbal ... lopy01 lopy01 Buna ziua. Avem o salariata gravida (care ne-a anuntat doar verbal ca din mijlocul lunii septembrie va intra in concediu de risc maternal, urmand sa nasca pe ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al 2 lea copil adda17 adda17 VA ROG SA MA LAMURITI SI PE MINE SAU SA MA SFATUITI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ. AM UN COPIL DE UN AN SI 10 LUNI SI SUNT INSARCINATA IN 4 LUNI. COPILUL MEU VA FACE ... (vezi toată discuția)