avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... START UP
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

START UP

Daca incep o activitate de productie cu Start Up dupa un an mai pot sa accesez ceva fonduri pentru dezvoltarea productiei.
Cel mai recent răspuns: ContSters487475 , utilizator 10:01, 25 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, da, mai puteti accesa si alte linii de finantare ulterior demararii productiei prin Start Up.

Conditiile vin de la fiecare linie (noua) de finantare, fiecare program lansat avand propriile criterii de eligibilitate (unele programe pun conditia ca solicitantul sa nu mai fi beneficiat anterior de alte forme de finantare, altele nu pun aceasta conditie).Exista deja suficiente exemple de firme, mici, mijlocii si mari, care au beneficiat de mai multe finantari, in programe diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, ca pensionar gr.lll, a-s putea beneficia de fonduri europene pentru infiintarea unui PFA in domeniul fotografiei(studiou foto) ? Daca nu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Infiintare service auto marr marr Buna ziua. Pentru a infiinta o spalatorie/service auto cu fonduri EU, in ce program m-as incadra? Mentionez ca nu am avut nicio firma deschisa pana acum si ... (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)