avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sanctiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sanctiune

Am fost 2 luni sancționată de pe un post cu studii superioare pe un post de muncitor necalificat. In urma acestei sancțiuni,am intrat în depresie ,fiind internată în spital. Acum,vreau sa revin la locul meu de munca. Mi se a.comunicat că trebuie să mi fac " pedeapsa" întrucât am fost in c medical. E corect,sau pt a mă determinansa.i dai demisia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:29, 25 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Potrivit art.49 alin.6 C.mun., in cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.

Prin urmare,termenul de 2 luni pentru care s-a aplicat sanctiunea a fost suspendat pe perioada concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo in timpul preavizului lungeanuadina lungeanuadina Buna ziua, Un angajat si-a depus demisia, a stat in preaviz, iar in ziua in care ar fi trebuit sa ii incetez contractul individual de munca el este in ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara in cfs crissa82 crissa82 Un angajat este sanctionat disciplinar cu reducerea salariului pe o durata de trei luni. In ultima luna a sanctiunii face cerere de cfs care este ... (vezi toată discuția)
Incetare contract in perioada de proba Strong Strong Contractului incheiat pe durata nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile,poate inceta din initiativa angajatorului cf. art. 31(3) chiar daca mare parte ... (vezi toată discuția)