avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum pot reclama un medic de familie?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum pot reclama un medic de familie?

Buna ziua.
De multi ani parintii mei(+60 ani) tolereaza in comportament lipsit de profesionalism din partea medicului de familei.Problema este alcolul, din cauza acestuia dl doctor lipseste de la cabinet des sau chiar daca este nu poate fi apt fiind in stare avansata de ebrietate.Dna asistenta pentru a elibera o reteta/trimitere necesita 2-4 zile, deci cu revenire.
Cum pot reclama aceasta situatie si unde?Mentionez ca nu am documente care sa ateste cele de mai sus.
Multumesc!
Cautati pe net daca exista o asociatie profesionala a medicilor de familie sau acestia sunt inscrisi la Colegiul Medicilor.Faceti o sesizare scrisa cu nr inregistrare este singura solutie .Părinții au posibilitatea legală de a schimba medicul de familie. succes
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmare cu camera ascunsa in cabinet medical heathcliff heathcliff Buna seara. Incep sumar prin a va prezenta situatia intampinata de mine si iubita mea, impotriva medicului ei de familie. De la bun inceput mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)
Deces medic curant - ce trebuie sa fac ca sa intru in posesia dosarului meu? cna2002 cna2002 Sunt in tratament psihiatric de foarte mult timp. Pe baza unei trimiteri de la medicul de familie m-am dus la un cabinet CMI, respectiv al doctorului Lazarean ... (vezi toată discuția)
Reclamatie medic de familie darkpain darkpain Buna ziua, Nu merg prea des la medicul de familie, dar in ultimii doi ani a trebuit sa merg sa iau retetele bunicilor mei luna de luna, deoarece nici unul ... (vezi toată discuția)