avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de propietari

La o scara cu 8 etaje care nu are lift, presedintele de asociatie spune ca nu este treaba lui sa se ocupe cu achizitionarea liftului chiar daca 65% din propietari sunt de acord cu montarea liftului acesta motiveaza ca nu poate sa-i oblige pe ceilalti 35% din propietari sa contribuie la realizarea acestei achizitii ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:15, 25 Iulie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca hotararea instalarii liftului apartine adunarii generale,atunci hotararea este obligatorie pentru toti proprietarii din imobilul de locuit in comun ,iar presedintelui de asociatie ii revine obligatia sa desfasoare demersurile pentru materializarea interesului majoritatii proprietarilor
Liftul fiind parte comuna,costurile aferente sunt repartizate tuturor proprietarilor din imobil
Prin exceptie-cu hotararea adunarii generale pot fi exceptati de la plata c/v energie electrica aferenta lift locatarii de la parter,mezanin,etaj 1

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari legate de lift ibis ibis Buna ziua Va rog, in limita timpului disponibil, sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari 1. Cum se calculeaza la bloc intretinerea liftului: pe numar de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu liftul Romică.ba Romică.ba Locuiesc la etajul 1 si doresc să știu dacă trebuie să plătesc taxa de utilizare a liftului. Asociatia de proprietari îmi poate impune acest lucru? (vezi toată discuția)
Neplata datoriilor la bloc CSIMONAC CSIMONAC Suntem o asociatie de proprietari si va rugam sa ne lamuriti daca locatarii de la parter si de la et. 1 al blocului sunt obligati sa plateasca intretinerea si ... (vezi toată discuția)