avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator judiciar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator judiciar

buna ziua! firma la care am lucrat a intrat in insolventa si am de incasat niste salarii si de primit actele de incetare cim, adeverinte, lichidare etc. administratorul mi a spus ca voi fi contactata de administratorul judiciar in acest sens, nevrand sa imi spuna cine este. cum aflu cine este acest admin judiciar? am cautat pe google, m a dus pe diferite site uri si nu am gasit nimic... multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:39, 25 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la Registrul Comertului si acolo veti afla cine este administratorul judiciar al angajatorului.

Despre ce societate este vorba ?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca pierduta lutadorin lutadorin Am o întrebare în legatură cu pierderea carţii de muncă! Întrucat, firma la care am lucrat s-a dizolvat,am fost la Arhiva Naţionala care ne-a ... (vezi toată discuția)
Firma in insolventa - se mai poate face executare silita? IOANA9 IOANA9 Fostul angajator are sa imi plateasca mai multe salarii restante. Ma poate ajuta un executor sa recuperez aceasta datorie daca firma se afla in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Transfer gresit de bani FFeri FFeri Din gresesla am virat a suma de bani pe contul unei firme cu care mai demult am colaborat, dar care acum se afla in faliment.mentionez, ca nu am avut datorii ... (vezi toată discuția)