avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie extensie parter bloc in gradina ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie extensie parter bloc in gradina proprietate personala

buna ziua,
detin un apartament la parter intr-un bloc cu 4 etaje .gradina este proprietatea mea personala,blocul fiind construit si cu iesire catre gradina.
intrebarea mea este ce acte ar fi necesare pentru constructia unei extensii /terasa inchisa ce nu necesita fundatie (parterul nu este inalt) ?
Cel mai recent răspuns: Andr@ , utilizator 19:43, 25 Iulie 2018
Autorizație de construcție.

Însă blocurile mai noi sunt construite la limita/maximul POT-ului legal (procent ocupare teren) și este posibil ca prin această extensie să se depășească POT-ul, deci să nu se aprobe.
Va multumesc pentru raspuns,
Aveti idee cum pot afla daca depasesc POT ul?
Consultați PUZ-ul sau PUG-ul zonei în care locuiți. Eventual, la administrator găsiți și cartea imobilului, dacă s-a întocmit, precum și alte date/acte/schițe, respectiv autorizația de construire.

Posibil să fie nevoie să chemați un cadastrist să măsoare suprafața terenului și suprafața blocului, dacă nu se poate afla altfel.

Nu ați menționat de unde sunteți.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Andr@, utilizator
Popesti Leordeni, locuiesc intr-un ansamblu rezidențial închis
În Popești cred că deja POT-ul este depășit din start :)

Încercați să obțineți de la dezvoltator date despre amprenta la sol a clădirii raportată la suprafața terenului.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Andr@, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,daca detin 2000 mp teren extravilan agricol,pot obtine autorizatie de constructie?multumesc (vezi toată discuția)
Construire fara elaborare puz elenamusat1974 elenamusat1974 Buna ziua, Recent am achizitionat un teren intravilan - arabil, in oras, care nu are inca PUZ. Conform PUG aprobat destinatia terenului este M1a - subzona ... (vezi toată discuția)