avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tombola cu premiu in bani
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tombola cu premiu in bani

Un grup de prieteni contribuie fiecare cu o suma. Suma stransa va ajunge in urma unei trageri la sorti la unul din ei.
.As vrea sa stiu daca aceasta tombola se incadreaza la jocuri de noroc si daca este legala. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: I.C. , utilizator 11:17, 5 Noiembrie 2009
Conform OUG 77/2009, organizatorii de jocuri de noroc nu mai pot organiza tombole.

ar fi utile cateva detalii suplimentare cu privire la organizarea tombolei (organizator, perioada,...)
Cei ce organizeaza tombola sunt membrii unui club. Acestia au alcatuit un scurt regulament ce se refera la suma de participare ,perioda (o luna) ,persoanele ce se vor ocupa de organizare, data tombolei. Castigatorul va fi un singur membru al clubului care va utiliza suma cum va dori (cel mai probabil investind in hobyul sau).
As vrea sa stiu daca este legala organizarea acesteia ,iar daca nu, cum am putea face pentru a intra in legalitate. Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare auto prin tombola (100 bilete a cate 50euro) legal? User2999 User2999 Buna ziua. Doresc sa urgentez vanzarea masinii. Este o masina rara care ar putea sta la vanzare si 1 an de zile deoarece masina nu este populara in Romania. ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cu privire la membrii si drepturile lor intr-un club sportiv mtanislav mtanislav Buna ziua! Am o nelamurire. Este vorba de un club sportiv. Vad ca unele cluburi practica urmatoarea metoda: 1. trec in statut (probabil, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)