avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Vanzare auto prin tombola (100 bilete a cate 50euro) ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Vanzare auto prin tombola (100 bilete a cate 50euro) Legal?

Buna ziua. Doresc sa urgentez vanzarea masinii. Este o masina rara care ar putea sta la vanzare si 1 an de zile deoarece masina nu este populara in Romania. Asadar m-am gandit sa organizez o tombola in care 100 participanti imi trimit bani transfer sau paypal ca si cadou, iar apoi castigatorul va pleca cu masina. Voi face contract de vanzare cumparare normal pe masina pentru suma normala.
E legal ? Nu vreau probleme si va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez ca sa nu am probleme. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:01, 6 Noiembrie 2019
Buna ziua,

Ideea e excelenta. Acoperirea legala o poate confirma insa o autoritate in materie, de exemplu un notar.
Daca un notar va autentifica un regulament pentru asemenea vanzari in care sa specificati perioada campaniei /tombolei, conditii de participare, datele dvs,reale, unde se pot vizualiza, pe ce site, date de contact, ce se intampla de exemplu daca sunt doar 10 participanti (acordati premiul?) samd.
Pentru firme in general, campaniile de fidelizare a clientilor se desfasoara in baza unui Regulament ce e musai sa fie autentificat si implicit verificat la un notariat.

Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2019
Constantin Vera, Contabil
Din punctul meu de vedere va expuneti unor posibile plângeri de înșelăciune,cine verifica corectitudinea tragerii la sorți,unde va avea loc tragerea la sorți etc.Orice persoana nemulțumită de rezultat va putea sa va reclame.zOpinia prezentată anterior este pertinentă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tombola-conditii de organizare clclcl clclcl Buna ziua, cine ma poate ajuta in privinta vanzari unui bun prin metoda tombola/tragere la sort, care sant conditiile si daca se poate face de catre o persona ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cheltuielilor cu premiile de tombola stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am o nelamurie... O soc. com. organizeaza diverse campanii promotionale in cadrul carora organizeaza tombole si ofera bani, in bani sau in natura. ... (vezi toată discuția)
Organizare tombola cu bilet de participare contra cost. premii in bani sau bunuri. Conrad Conrad Buna ziua , As dori sa organizez o tombola la care in urma extragerii la sort sa desemnez castigatorii mai multor premii in bunuri materiale (masina, ... (vezi toată discuția)