avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Am și eu o problema în februarie am avut un accident cu victima persoana respectiva nimic grav în fine în luna iulie mi sa clasat dosarul persoana respectiva na depus plângere și sa încheiat am fost la birou de permise am depus actele și mi sa spus ca la o săptămână să mă întorc sal ridic nu mam dus în săptămâna următoare dar eu am mers cu masina și am fost oprit de un echipaj de politie și mi sa spus ca am permisu suspendat am fost dus la politie și mi sa făcut dosar penal . Am fost oprit vineri și eu luni mam dus la birou de permise și miam loai permisu ce o sa se întâmple cu dosarul
Noul dosar penal isi va urma cursul.
Cu o aparare eficenta puteti spera la o solutie de clasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa-mi iau permisul? cristi1993 cristi1993 salut am si eu o problema ... in 2014 luna ianuarie am cumparat o masina inmatriculata in bulgaria era prima matriculare in februarie 2014 pe 16 am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi iau permisul inapoi floryn24 floryn24 ma numesc Florin si am o problema in data de 26.10.2010 am cumparat o masina golf 3 inmatriculata cu taxa falsa eu am urmat toate procedurile pt a inmatricula ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca conduci cu dovada expirata,dar ai primit scrisoarea de clasare a cazului (vineri ora 20 ) si nu ai ridicat permisul de la politie ? RazvanPlesa RazvanPlesa Am avut permisul retinut pt un accident, dupa 6 luni cazul a fost clasat, Dovada nu a fost prelungita pentru ca cazul a fost clasat, am astept scrisoarea ... (vezi toată discuția)