avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Anulare executare silita HJ definitiva !!!!!
Discuție deschisă în Executare silită

Anulare executare silita HJ definitiva !!!!!

Am o problema cu privire la urmatorul aspect : executorul judecatoresc este obligat prin lege ,sa-mi restituie toate sumele care mi le-a retinut din cont ,avand in vedere ca istanta a anulat toate formele de executare silita ,decizia a ramas definitiva ,daca refuza care este procedura ,sa-l dau in judecata ,banca are vina ca i-a dat banii ? sa dau banca in judecata? va multumesc anticipat !!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Lixu , utilizator 11:15, 28 Iulie 2018
Puneti in executare hotararea definitiva, apeland la un executor judecatoresc. Nu mai dati pe nimeni in judecata. Obligati sunt creditorii sa va restituie banii. Cu ei ati avut procesul de constestare a executarii. Executorul era doar tert, el instrumentand dosarul de executare silita. Apelati la un executor, caci va sti cum sa procedeze.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2018
Company Advising, utilizator
Executorul jud. ademarat procedura mi-a blocat conturile ,a luat banii ,eu am contestat executarea silita ,istanta a anulat toata procedura de executare ,banii trebuie restituiti de executor ca el i-a luat !!!
Daca stiti mai bine atunci descurcati-va. Banii au fost recuperati de executor si probabil platiti catre creditoare. Este necesar sa apelati si dvs. la un executor sa puneti hotararea in executare.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
Company Advising, utilizator
instanta a dispus si intoarcerea executarii?
Da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii - obligatie sandup sandup Buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de intoarcerea unei executari: am o sentinta definitiva,din luna oct.2018 de anulare a unei ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarari judecatoresti lazaricaeduard lazaricaeduard Buna ziua, va rog sa ma ajutati in gasirea unei solutii ! Am fost executat silit de o banca si am facut contestie la executare. La Judecatorie mi s-a admis ... (vezi toată discuția)
Executare silita simona simona  simona simona daca sinteti amabili sa ma informati ,daca in situatia unei intoarceri a unei executari silite,in care trebuie sa restitui banii cistigati printr-o hotarire ... (vezi toată discuția)