avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Este necesara procura la intoarcerea in romania a unui ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Este necesara procura la intoarcerea in romania a unui minor de 17 ani?

Fiica mea doreste sa revina in romania suntem in olanda de 7 luni , vreau sa stiu daca este necesara procura sau se poate intoarce singura fara probleme
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:45, 26 Iulie 2018
Nu este necesara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important! bună ziua! fiica mea e în cuncubinaj cu o persoana de etnie ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua! Fiica mea e în cuncubinaj cu o persoana de etnie roma și e plecată în Olanda cu el, copilul și familia lui! Precizez ca copilul e trecut pe ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minor RamonaBrodo RamonaBrodo Divortez de soțul meu cu care am un băiețel minunat de 5 ani. El este in străinătate si nu dorește sa plătească pensie alimentara, amenintandu-ma ca se ... (vezi toată discuția)
Trecerea la punctul de frontiera. wisdom wisdom [b]Surioara mea are un copil, cu baiatul cu care locuieste de aproximativ 4 ani si locuieste intr-o tara europeana. Ea doreste sa revina in tara, cu copilul, ... (vezi toată discuția)