avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Important! Bună ziua! Fiica mea e în cuncubinaj cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Important! Bună ziua! Fiica mea e în cuncubinaj cu o persoana de etnie ...

Bună ziua! Fiica mea e în cuncubinaj cu o persoana de etnie roma și e plecată în Olanda cu el, copilul și familia lui! Precizez ca copilul e trecut pe numele lui și are 2 și 2 luni! Fiica mea în fiecare zi e jignita de familia cuncubinului și ar vrea să vină cu copilul în țară dar cuncubinul nu vrea să îi facă procură ca să se poată întoarce în România cu copilul! Vă rog să mă îndrumați ce aș putea face pentru fiica mea să vină cu copilul în țară? Cum as putea să o ajut sa se întoarcă acasă?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! fata mea este în concubinaj cu o persoana de etnie ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua! Fata mea este în cuncubinaj cu o persoana de etnie roma și are un copil cu el de 2 și 2 luni, copilul e trecut pe numele lui! Sunt plecați în ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fata mea a stat în concubinaj cu un băiat de etnie ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua!fata mea a stat în cuncubinaj cu un băiat de etnie romă si au un copil de 2 ani și 10 luni fiind si gravidă in luna a 8-ași am adus-o acasă ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fiica mea e în concubinaj si vrea să se despartă ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua!fiica mea e în cuncubinaj și vrea să se despartă de concubinul ei ,ea având domiciliul la mine acasă dar copilul unde are tatăl și fiica ... (vezi toată discuția)