avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! fata mea a stat în concubinaj cu un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! fata mea a stat în concubinaj cu un băiat de etnie ...

Bună ziua!fata mea a stat în cuncubinaj cu un băiat de etnie romă si au un copil de 2 ani și 10 luni fiind si gravidă in luna a 8-ași am adus-o acasă ieri fără știrea lor pentru fata mea nu a mai suportat jignirile si batjocura membrilor familiei cuncubinului și neputând ieși nici pe stradă că nu o lăsau!pe nepoțelul meu lau învățat sa scuipe și sa zică prosti!în plus vreau sa vină să îi ia copilul cu forța!țin sa precizez că mai sunt și încă 2 fete din familie care au fugit și ele și sunt amenințate că le ia copiii cu forța și pe ele le omoară!ni si frică sa iesim pe stradă!ne este frica sa nu țină poliția cu ei!va rog să îmi spuneți ce demersuri avem de făcut !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:49, 19 Septembrie 2022
Din păcate, aveți nevoie de un avocat foarte bun și care sa va apere continuu.
Nu se rezolva imediat asa ceva.
Trebuie rezolvata și problema cu politia și văzut exact care este situația.

Scris din București 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt cu o persoana dar nu suntem căsătoriți de 3 ani și avem ... Selena1979 Selena1979 Sunt cu o persoana dar nu suntem căsătoriți de 3 ani și avem un copil de 11 luni. Stam împreună cu părinții lui și frații lui dar de un timp încoace ... (vezi toată discuția)
Probleme cu copilul unui vecin peterlaurentiu peterlaurentiu de ceva vreme am probleme cu un vecin, copilul lui nu imi lasa copilul in pace si il injura se ia de el când ma duc sa vorbesc cu el nu se rezolva nimic,si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - sunt jignită și amenințată de părinții iubitului meu Madalina2726 Madalina2726 Bună ziua, părinții iubitului meu ma amenință și ma jignesc continuu. Luna trecuta în timp ce veneam acasă pe drum m\'a depășit tatăl iubitului meu ... (vezi toată discuția)