avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt cu o persoana dar nu suntem căsătoriți de 3 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt cu o persoana dar nu suntem căsătoriți de 3 ani și avem ...

Sunt cu o persoana dar nu suntem căsătoriți de 3 ani și avem un copil de 11 luni. Stam împreună cu părinții lui și frații lui dar de un timp încoace mai ales de când avem copilul părinții și frații lui tot timpul ma jignesc și ma insultă mai ales pe mine dar este când și pe copil! Am vorbit cu cuncubinul sa plecam de acolo ca eu numai suport jignirile lor dar el nu vrea sa își părăsească familia! Mia expirat și buletinul de câteva luni și nu ma lasă să mă duc să îmi fac buletinul defapt nu am mai putut ieși în stradă de câteva luni căci nu ma lasă! Vă rog să îmi spuneți dacă eu fug cu copilul și mă duc la mama în timp ce ei pleacă în străinătate o sa fie o problema adică vor putea sa îmi ia copilul? Pentru ca acuma cât timp sunt acasă nu pot fugi! Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 15:13, 22 Septembrie 2020
Pe primul loc e siguranța dumneavoastră și a copilului. Adresați-vă poliției dacă aveți cum și plecați de acolo. Nu înțeleg cum de nu ați putut nici măcar să ieșiți în stradă - vă amenință sau cum..?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti acces la internet sau telefon, sunati la 112 si solicitati ajutor.
Mentionati ca sunteti privata de libertate de concubinul dvs si familia acestuia precum si ca sunteti victima unor violente in familie. O sa primiti ajutor imediat.
Ulterior, formulati in instanta cerere prin care sa solicitati ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs iar tatal sa achite pensie de intretinere.
Poate si familia dvs sa faca aceste demersuri, printr-un avocat, in locul dvs.
Contactati un avocat dvs sau familia dvs si discutati pe larg situatia, mijloacele si strategia de aparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! sunt cu el de 4 ani si avem un copil de 10 luni impreuna. ... Jade1234 Jade1234 Buna! Sunt cu el de 4 ani si avem un copil de 10 luni impreuna. Nu suntem casatoriti. Insa de un timp incoace parintii lui se comporta foarte urat. In familia ... (vezi toată discuția)
Custodie minor voicu_diana voicu_diana buna ziua! am nevoie de o indrumare de la dvs sau de un sfat va rog frumos. am o fetita de 1 an si 3 luni nu sunt casatorita dar traiesc in concubinaj. am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fata mea a stat în concubinaj cu un băiat de etnie ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua!fata mea a stat în cuncubinaj cu un băiat de etnie romă si au un copil de 2 ani și 10 luni fiind si gravidă in luna a 8-ași am adus-o acasă ... (vezi toată discuția)