avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună ziua! Fata mea este în concubinaj cu o persoana ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună ziua! Fata mea este în concubinaj cu o persoana de etnie ...

Bună ziua! Fata mea este în cuncubinaj cu o persoana de etnie roma și are un copil cu el de 2 și 2 luni, copilul e trecut pe numele lui! Sunt plecați în Olanda în acest moment! Fata mea e jignita de familia cuncubinul și ar vrea să revină cu copilul în România dar cuncubinul nu vrea să își dea acordul că să se poate reantoarce cu copilul! Vă rog să îmi spuneți există vreo soluție ca să nu fie nevoie de acordul lui?
trebuie sa se judece acolo, altfel nu are cum sa vina
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa anunte autoritatile de acolo ca este abuzata,sa i a legatura cu asociatii non profit care ajuta in astfel de cazuri etc.Altadata sa deschida ochii carnd e vorba de relatii..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important! bună ziua! fiica mea e în cuncubinaj cu o persoana de etnie ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua! Fiica mea e în cuncubinaj cu o persoana de etnie roma și e plecată în Olanda cu el, copilul și familia lui! Precizez ca copilul e trecut pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fata mea a stat în concubinaj cu un băiat de etnie ... Selena1979 Selena1979 Bună ziua!fata mea a stat în cuncubinaj cu un băiat de etnie romă si au un copil de 2 ani și 10 luni fiind si gravidă in luna a 8-ași am adus-o acasă ... (vezi toată discuția)
Buna seara! fratele meu a plecat în străinătate la munca și ... Mirzanca Mari Mirzanca Mari Buna seara! Fratele meu a plecat în străinătate la munca și are o fetiță de 8 luni mama fetiței a părăsit domiciliul imediat după plecarea lui și a ... (vezi toată discuția)