avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare dispoziție brigada rutiera
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare dispoziție brigada rutiera

Buna ziua. Am permisul reținut din 23.05.2011 , anulat in 2016 că urmare a unei condamnări cu executare și am câștigat în instanță anularea dispoziției brigăzii rutiere din 2016 . Mai departe nu mai știu cum să recuperez permisul și ce acte trebuie sa prezint. Mă puteți ajuta cu un sfat? Vă multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:41, 26 Iulie 2018
Permisul mai este valabil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare daune in recurs adm contencios gabineicut gabineicut Buna ziua, ma numesc Neicut Bebica Gabriel , si ma aflu in prezent in faza de Recurs la Curtea de Apel Bucuresti. Am castigat anularea dispozitiei brigazii ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis anulat gabineicut gabineicut Buna ziua, Numele meu este Gabriel Neicut, am urmatoarea intrebare : \"De unde ridic permisul anulat?\" in 2016 mi s-a anulat permisul de conducere , ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat si dosar de vatamare corporala din culpa mango1900 mango1900 Buna ziua, In data de 8.08.2017 am avut un accident cu un scuter de 49cc , am derapat pe o portiune de sosea umeda neavand viteza si fara victime ... (vezi toată discuția)