avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

daca in ccm la niv.de ramura se prevede un numar de 90 zile cfs pe an, un salariat angajat in 01.09.2009 poate beneficia de 90 zile cfs sau de 30 zile,avand in vedere data angajarii.nu se specifica daca acest cfs se acorda proportional cu perioada luc
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 09:08, 5 Noiembrie 2009
Buna dimineata!
Din cate stiu, CFS nu se acorda proportional cu perioada lucrata, deci, daca vise aproba cererea cred ca puteti lua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu intre sarbatori giacris giacris Firma la care activez se inchide pe perioada sarbatorilor de iarna, urmand ca personalul sa isi ia zile de concediu aferente zilelor dintre ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna flory83 flory83 Buna ziua Am o nelamurire vis-a-vis de concediul de odihna. In luna august mi-am schimbat locul de munca. As dori sa stiu daca in luna decembrie am dreptul la ... (vezi toată discuția)
Cfs tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am o intrebare vis-a-vis de efectuarea concediului fara plata. La cate zile are dreptul un angajat? Daca salariatul efectueaza 15 zile de CFS pe ... (vezi toată discuția)