avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... valabilitate passport electronic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

valabilitate passport electronic

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti cand ar trebui sa incep demersurile pentru preschimbarea pasaportului electronic care expira in septembrie 2018 si daca valabilitatea va fide 10 ani.
Mentionez ca sunt rezident in Germania.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 27 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Paşaportul simplu electronic are valabilitatea de 10 ani pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani.

Demersurile pot fi efectuate inainte de expirarea termenului de valabilitate a pasaportului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea in strainatate a minorilor numai cu un parinte !!! Izabella_Bianca Izabella_Bianca Buna ziua !! Am si eu o intrebare la dvs. In caz ca sotia este in Spania ce acte ar trebui pentru a merge cu 3 copii ( 2 minori 16 si 10 ani si 1 major ) in ... (vezi toată discuția)
Buletin care expira ioana778 ioana778 Buna seara , am o intrebare referitoare la o problema . Sora mea ii expira buletinul in septembrie pe la mijloc , si vrem sa mergem la inceputul lui septembrie ... (vezi toată discuția)
Pasaport expirat si carte de identitate valabila pana in februarie 2014 nataliabeatrice1983 nataliabeatrice1983 buna seara!eu sunt rezidenta in italia din 2007.am pasaportul expirat din 2010 si cartea de identitate romaneasca imi expira peste 1 an in februarie.eu nu pot ... (vezi toată discuția)