avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie

Ce pot face daca la proba practica ptr obtinerea permisului de conducere am fost picat pe nedrept?Cum sa procedez?Mi sa calcat frana de catre examinator ptr neacordare de prioritate spune el desi masina caruia '"nu i-am acordat prioritate era la aproximativ 100m de pozitia mea si mergea foarte incet ptr ca eram intr-o zona rezidentiala si aveam timp sa trec fara sa fie un pericol iminent.Precizez ca celalalt autovehicul nu a fost nevoit sa franeze sau sa-si schimbe directia brusc asa cum spune legea la neacordare de prioritate.Cred ca asta se va vedea pe inregistrare.Alte greseli nu am mai avut.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Examen auto picat din cauza unei vârstnice ce a traversat neregulamentar. Alexandra998 Alexandra998 Bună ziua! Aș avea și eu o întrebare. Ieri am susținut examenul auto. Sunt o persoană responsabilă și corectă. Am condus foarte bine, atât eu cât ... (vezi toată discuția)
Contestatie la proba practica, pentru obtinere permis auto me_magiciano me_magiciano Cum se poate contesta proba practica pentru obtinerea permisului de conducere? Si care este termenul de contestatie? Lipsa semnaturii martorului de pe anexa ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala craciun ioan-adrian craciun ioan-adrian buna ziua,anul trecut in luna iulie in timp ce ieseam de pe un drum comun ,pe unul judetean;dupa ce in prealabil mam asigurat si eram semnalizat precum ca ... (vezi toată discuția)