avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate CM scăzut la calcul pensie?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

CM scăzut la calcul pensie?

Buna ziua, au fost ani când în perioada de concediu medical nu se oprea cotizație ptr.pensie! La calculul vechimii în vederea pensionarii se scade perioada de 1, 2 sau 3 luni de CM? Având în vedere că normal, sunt lucrate și normate zilele lucrătoare iar medicalul cuprinde toate zilele calendaristice, cum se scad? Se tine cont de zâmbete și duminici? Ex: dintr-un an = n zile lucratoare, 3 luni au fost de CM =91 zile calendaristice. Perioada luată în calcul pentru calculul pensiei nu ar fi corect sa fie n-91. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Constanta2013 , utilizator 16:09, 26 Iulie 2018
Mă refeream la sâmbete și duminici! Cât despre zâmbete....
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2018
Constanta2013, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical antonio123 antonio123 CONCEDIUL MEDICAL cum se calculeaza pe zii se pun si sambetele si duminicile,7 zile mia dat medicul de familie concediu in care am fost 4 zile internat in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical stelamudura stelamudura Buna ziua si bine v-am regasit. Un angajat, are dreptul la 90 zile de concediu medical, intr-un an calendaristic, dupa care, daca se depasesc, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Bubik123 Bubik123 Bună seara am o nelămurire lucrez în ture de 12 cu 24 luna aceasta norma de lucru este de 160 ore eu am 108 ore lucrate pe pontaj și am 10 ... (vezi toată discuția)