avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reziliere contract

In 2017 am încheiat contract cu Telekom, in luna august .Din luna octombrie nu a mai funcționat corespunzător nici internetul nici tv.Am făcut sesizări multe dar nu a remediat nimeni ! Am primit facturi in fiecare luna ,și când le spuneam de ele ca nu funcționează promiteai că vin! Am apelat la alta firma de tv si in aprilie mi sa cerut sa fac cerere de reziliere a contractului din vina lor! Acum am primit somație de plată de la o bancă de recuperări in carei se cere sa plătesc suma de 459 Ron! Va rog spunetii ce sa fac? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 17:43, 28 Iulie 2018
Sa ignorați si sa nu plătiți. Dacă ajunge la un executor judecătoresc aveți dreptul sa faceti contestație la executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonat fără contract ?? ContSters499453 ContSters499453 În luna octombrie 2017 , în urma unei solicitări telefonice, am instalat serviciul de internet fix de la Telekom. Nu am primit nici un contract la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract Elisabeta doina Elisabeta doina Bună ziua! Daca am avut contract cu Telekom,și din octombrie 2017 am sesizat incontinuu că s a defectat și nu mai merge,nici netul nici tv,și nu a venit ... (vezi toată discuția)
Telekom hărțuiește clienții? AURSOFT AURSOFT Bună ziua, Doresc să vă prezint o situație intr-un fel hilară dacă nu ar fi stresantă. In data de 19.03.2015, cu o lună inaitea expirării (condiție ... (vezi toată discuția)