avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare ITM agentie de plasare forta munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare ITM agentie de plasare forta munca

Buna ziua, va rog frumos, aveti un model, template de Memoriu justificativ din care să reiasă condiţiile în care se desfăşoară activitatea - act de proprietate al spaţiului; - contract inchiriere etc. ; - dotări şi echipamente utilizate; - numărul, structura si calificarea personalului care prestează serviciile de mediere. Nu stiu cum sa-l compun. Rog putin ajutor. Multumesc, Michaela

Alte discuții în legătură

Firma de recrutare forta de munca Sofroni Malin Sofroni Malin Buna ziua . Intentonez sa-mi deschid o firma de recrutarea fortei de munca ,dar am niste nelamuriri. 1)Ce avize imi trebuie ,ca:firma,formator,etc. 2)Cum ... (vezi toată discuția)
Ce documente solicita inspectorii itm ce vin in control la s.c. ? monicagaciu monicagaciu Am auzit ca incepand cu luna ianuarie ITM urile au demarat actiuni de control pe teren si ca solicita o sumedenie de acte si registre ; nu stiu exact ce ... (vezi toată discuția)
Servicii plasare forta de munca Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! As dori sa includ in activitatea firmei si servicii de plasare forta de munca, intermediere angajare, consultanta etc , in fapt servicii de ... (vezi toată discuția)