avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere teren de catre mostenitorii legali, fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere teren de catre mostenitorii legali, fara succesiune facuta

Am incheiat un contract de inchiriere pentru un teren preluat ca mostenire de la parintele meu decedat, dar fara a avea succesiunea facuta. Am insa titlul de proprietate pe numele parintelui. Contractul este intre mine si o firma privata. Pot avea vreo problema fata de terte parti?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:37, 27 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, sigur., Faceti succesiunea cat mai repede si apoi incheiati un nou contract de inchiriere. La firma nu va fi recunoscut acel contract din partea organelor de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare cumparare Utilizator83 Utilizator83 În anul 2004 tatăl meu a făcut un antecontract de vanzare cumparare pe un teren extravilan (terenul fiind mostenire de la parintii lui) din care a primit ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie ioalex ioalex Bunica mea a avut mai multe parcele de teren extravilan si vie. A decedat in 1996. Pentru inceperea unei succesiuni notarul imi cere procesul verbal de punere ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate greșit și greutăți la succesiune 1950 1950 Se poate face succesiune după un părinte decedat, dacă eu am act de proprietate ( actul de vânzare -cumpărare, din anul 1982 ) pe un teren , iar acest ... (vezi toată discuția)