avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actiuni dacia pitesti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actiuni dacia pitesti

Am un numar de 890 de actiuni la dacia pitesti din 1998 si nu am luat dividende dupa ele. As vrea sa stiu daca le pot recupera dividendele, ce valoare au si cui trebuie sa ma adresez pentru a sti valoarea lor si a recupera bani?
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
george-neagu, moderator
Daca firma a avut profit si s-au dat dividende catre actionari, puteti solicita banii doar pe ultimii trei ani. Restul s-au prescris. Informatii numai la sediu firmei sau la telefonul lor.
Buna ziua tatăl meu are dividende la Dacia Pitești din 1998 si nu a ridicat nici o dividenta si am dori sa știm cum putem sa vedem dacă mai sunt valabile si cât ar trebui sa ia
Titularul poate merge cu buletinul la banca BRD sa-si ridice dividendele cuvenite pentru anii 2020, 2021 și 2022. Pentru ceilalți ani mai vechi sunt pierdute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am certificatul de acționar la peco constanta Duca_gabriela Duca_gabriela Bună ziua am și eu o întrebare dacă am certificatul de acționar de la peco 1996 Constanța ce pot face cu el unde ma pot interesa de dividente am luat o ... (vezi toată discuția)
Avem un certificat de actionar la peco mures. UnicumRo UnicumRo Buna ziua, avem un certificat de actionar la Peco Mures, eliberat in 1996. Va rog daca se poate sa ma ajutati despre cum pot afla detalii despre aceasta ... (vezi toată discuția)
Dividende pentru acțiuni la terapia? Stoian ion Stoian ion Bună ziua am întrebare la dumneavoastră: Sunt acționar la Terapiea Ranbaxy Cluj Napoca prin acțiunile depuse date de FPP în 90 .De atunci nu am ... (vezi toată discuția)