avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Expertiza juridică cadastrala
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Expertiza juridică cadastrala

Salut
Am câștigat un proces ,(actiune in constatare) pe un imobil , in care judecătoria a trimis un expert cadastru.Expertiza a fost luată în considerare (cu măsurătorile și localizarea terenului +expertiza pe construcție ) .
Întrebarea mea este : pot cere autentificarea expertizei fără să mai apelez la Oficiul pentru Cadastru (OCPI deja a avizat.o pentru instanta)
Cel mai recent răspuns: peiudanut , utilizator 10:40, 20 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti cere intabularea terenului in baza sentinței si a expertizei din dosar pe care trebuie sa le depuneti la OCPI in copie legalizată cu mentiunea definitiva, respectiv in copie conforma.
Ultima modificare: Joi, 26 Iulie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă mulțumesc ,pentru răspuns ,doamna avocat
Se pare că cei de la OCPI ,nu acceptă expertiza cadastrala din instanta ,trebuie făcut un alt ,,cadastru " !!!
Se pare că cei de la OCPI ,nu acceptă expertiza cadastrala din instanta ,trebuie făcut un alt ,,cadastru " !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!daca am obtinut o hotarare judecatoreasca definitiva ... Stergarel Stergarel Buna ziua!Daca am obtinut o hotarare judecatoreacs definitiva de partaj in care s-a numit un expert cadastral pentru a imparti terenul extravilan intre ... (vezi toată discuția)
Raport de expertiza judiciara gresit Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara , In anul 2008, in urma unei actiuni de uzucapiune s-a dat o hotarare definitiva si irevocabila prin care eram pusi in proprietate de drept. Am ... (vezi toată discuția)