avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere la politie

Buna dimineata!Aseara m.am certat cu vecinii de la bloc,În timpul disputei aceștia m.au jignit si au inchis usa eu de furie am împins si am lovit cu palma în usa fără să intru în locuința acestora!Discuția a degenerat si acum mi au spus că o sa mi faca plângere la politie!Eu am înregistrat audio toată cearta!La ce sa ma astept in urma plângerii?cum fac sa aflu daca ea exista sau nu si ce o sa pățesc?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 11:26, 27 Iulie 2018
Daca vor inregistra plangerea, o sa fiti citat spre a da declaratii. Puteti pastra inregistrarea si va puteti gandi la martori care sustin cele afirmate de dvs.
Va multumesc ptr răspuns!Din pacate nu existe martori!Ma intereseaza ce o sa pățesc?O sa mi se dea amenda?
Asta nimeni nu stie. Puteti depune acea inregistrare la dosar. Si vedeti ce horărâre se ia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loviri dm1.ro dm1.ro Buna ziua. Am fost agresat verbal,si impins si dat afara dintr-un spatiu public. Eu, recunosc, am lovit persoana care m-a agresat in zona fetei. Asta s-a ... (vezi toată discuția)
Lovire si alte violente : cum procedez? ContSters61888 ContSters61888 Buna seara! Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea speta: - in urma unei discuitii mai aprinse o persoana a tras de usa apartamentului si mi -a prins ... (vezi toată discuția)
Legitima aparare ca urmare a agresiunii si distrugerii de bunuri fllooryy fllooryy Pe data de 25 decembrie 2014 la ora 18 ,mama fostului prieten(54 ani) a venit la mine insotita de un barbat (ruda) si a strigat de zeci de ori.Nu am vrut sa ... (vezi toată discuția)